top of page
Henkilökohtainen Apu jossa sinä päätät1.png

Henkilökohtainen Apu

Henkilökohtainen Apu jossa sinä päätät

Meidän avullamme päätät itse kuka tulee ovestasi sisälle huomenna.

senior-woman-applying-flour-young-daughter-s-face-preparing-food-kitchen.jpg

Miksi valita Sam´s Care sinun henkilökohtaisen avun palveluntuottajaksi?

Etsimme sinulle toiveittesi ja tarpeittesi mukaisesti henkilökohtaisen avustajan/avustajat ja toimimme heidän työnantajanaan. Sinun ei tarvitse osallistua työnantajavelvoitteiden hoitamiseen.

Noudatamme sinulle myönnetyn henkilökohtaisen avun päätöstä ja yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Saat omien toiveittesi ja voimavarojesi mukaisesti ottaa vastuuta päivittäisistä työnjohdollisista tehtävistä ja osallistua avustajiesi rekrytointiin.

Autamme sinua toimimaan oikein niissä työnjohtotehtävissä, joita itse haluat tehdä. Haluamme mahdollistaa itsemääräämisoikeutesi ja päätäntävaltasi toteutumisen mielekkäällä ja turvallisella tavalla.

Teemme kanssasi asiakassopimuksen henkilökohtaisen apusi järjestämisestä ja laadimme kanssasi suunnitelman henkilökohtaisen apusi toteuttamisesta. Autamme sinua tarvittaessa myös perehdyttämään avustajasi työhön.

Sinulla ja avustajillasi on Sam´s Caren yhteyshenkilö, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa avustamiseesi liittyvissä kysymyksissä. Tiedostamme ja tunnemme työn erityisluonteen ja olemme mielellämme sinun ja avustajasi rinnalla arjen erilaisissa tilanteissa.

Toimimme avustajasi työnantajana,sinä päätät arjesta!
 

elderly-person-being-taken-care-by-female-caretaker.jpg

Onko Sinulle myönnetty vammasi vaikeuden tai toimintakykyäsi rajoittavan sairauden perusteella henkilökohtaisen avun palvelu?

 

Henkilökohtaisen avun tarkoitus on auttaa Sinua toteuttamaan omia valintojasi päivittäisissä toiminnoissasi. Voit hakea henkilökohtaisen avun päätöstä omasta asuinkunnastasi.

Kun Sinulle on myönnetty henkilökohtaisen avun palvelu ja palveluseteli sen hankkimiseen, voit valita meidät avustajatoimintasi järjestäjäksi niissä kunnissa, joissa toimimme palvelusetelituottajana. Asuinkuntasi voi myös hankkia palvelumme ostopalvelusopimuksella.

Henkilökohtaisen avun järjestäminen ja sen käyttäminen on Sinulle aina ilmaista.

Avustajantyö

Henkilökohtainen Avustaja

Henkilökohtaisen avustajan työ on samanaikaisesti sekä haastavaa että palkitsevaa. Työn mielekkyyteen vaikuttavat monet seikat.

Vammainen henkilö voi toisinaan kokea työnantajatehtävät vaikeiksi ja raskaiksi. Näiden tehtävien siirtyminen kokeneen palvelutuottajan vastuulle, voi olla merkittävä helpotus niin asiakkaalle itselleen, kuin sitä kautta myös hänen avustajilleen. Käy lukemassa myös kokemuksia.

​Sam´s Care Oy on työnantajana kokenut ja osaava. Tehtävämme on luoda parhaat mahdolliset edellytykset hyvän henkilökohtaisen avustamisen onnistumiselle.

Huolehdimme, että

  • Asiakas ja avustaja sopivat hyvin yhteen

  • Avustaja saa hyvän perehdytyksen työhönsä

  • Työvuorojärjestys ja työnjohtaminen toimivat hyvin

  • Avustajamme voivat työssään hyvin ja kokevat ammattiansa

       arvostettavan 

​​​

Toimimme

  • Avustajiemme työnantajana palkanmaksuineen ja   hallinnollisine tehtävineen

  • Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti

Voit tulla Sam´s Caren henkilökohtaiseksi avustajaksi kahdella tavalla. Kun nykyinen työnantajasi/vammaisasiakkaasi valitsee meidät henkilökohtaisen avun järjestäjäksi, voit halutessasi siirtyä yrityksemme työntekijäksi ja jatkaa saman asiakkaan avustajana.

 

Voit myös ilmoittaa meille kiinnostuksesi toimia henkilökohtaisena avustajana ja hakea vapautuvia avustajan paikkoja haluamaltasi alueelta. Lähetä meille esittelysi yhteystietoineen joko postitse tai sähköpostitse, niin otamme Sinuun yhteyttä rekrytoidessamme. Otamme mielellämme vastaan myös keikkatyöstä kiinnostuneita hakijoita!

 

Mikäli Sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää ja vastaamme kysymyksiisi!

bottom of page