top of page
job-apply.jpg

Ruotsinkielinen

care-img-07.jpg

Meiltä saat ruotsinkielistä kotihoitoa korkealla laadulla ja ystävällisellä palvelulla. Meille on tärkeää kohdata jokainen asiakas rauhassa ja kunnioittaen. Suunnittelemme työmme niin, että voimme olla aidosti läsnä jokaiselle asiakkaalle. Kohtaamme jokaisen asiakkaamme yksilöllisesti. Olemme hyväksyttyjä palvelusetelituottajia.

Tarjoamme kotihoidon palvelut sekä laajan valikoiman tukipalveluita. Tarjoamme myös kuntouttavaa kotihoitoa. Suunnittelemme yksilöllisen palvelukokonaisuuden yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelukokonaisuutta arvioidaan hoidon aikana ja muutetaan tarpeen mukaan. Olemme sitoutuneita asiakkaidemme kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Palvelumme:

oldfolio10.jpg

Kotihoito.

Joustavat ja ystävälliset hoitajat takaavat rauhalliset ja laadukkaat kotihoidon palvelut. Tarjoamme myös kuntouttavaa kotihoitoa. Tavoitteemme on tukea toimintakyvyn ylläpitämistä ja vahvistaa voimavaroja kotona asumiseksi. Huolehdimme hygieniasta, yleisestä siisteydestä, lääkehoidosta, ihon hoidosta ja ravitsemuksesta. Pidämme yhteyttä kotihoidon yksikön kanssa, sekä kaikesta tarvittavasta vuorovaikutuksesta eri verkostotoimijoiden kanssa. Huolehdimme jatkuvuudesta asiakkaan hoidossa. Ammattitaitoiset sairaanhoitajamme auttavat mm. leikkauksen jälkeisessä hoidossa, jotta asiakas voi keskittyä toipumiseen omassa kotona. Meillä on valmius auttaa lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi. Mietitään yhdessä, miten voimme olla parhaiten juuri sinulle avuksi.

HOME NURSING 1.jpg

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito on osa kotihoitoa. Kotisairaanhoitoon kuuluu sairaanhoidolliset toimenpiteet. Huolehdimme mm. lääkehoidosta, pikanäytteiden otosta, haavahoidosta sekä kaikista sairaanhoidollisista toimenpiteistä. Luonnollisesti käynnit suoritetaan rauhassa, asiakasta kunnioittaen ja kokonaisvaltaisesti.

kotihoito4.jpg
medium-shot-smiley-women-looking_edited.jpg

Avustajapalvelut.

Avustaja toimii avustettavan apuna vammaispalvelulain mukaan. Avustajan tehtävä on toimia asiakkaan kanssa yhdessä, ei tehdä asioita puolesta. Yhdessä tekeminen tukee toimintakyvyn ylläpitoa. Avustajamme ovat mukana tilanteissa, joissa asiakas ei selviydy itse. Avustajillamme on hätäensiapukoulutus ja heidät on perehdytetty yksilöllisesti jokaisen asiakkaan avustamiseen. Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa.

 

 Otamme mielellämme vastaan palautetta, jotta voimme parantaa palveluamme. Informoimme tekemistämme muutoksista palautteeseen perustuen. Meille on tärkeää olla läpinäkyviä toiminnassamme.

bottom of page